Wat Wat Wat Lyrics In Hindi, From The Movie Of Tamasha, Song Has Sung By Arijit Singh & Shashwat Singh, Lyrics Are Written By Irshad Kamil And Music Is Given By A. R. Rahman.

Wat Wat Wat Lyrics Tamasha

🎧 SONG CREDITS:

SingerArijit Singh & Shashwat Singh
LyricsIrshad Kamil
Music ComposerA. R. Rahman
Music LabelT-Series

Wat Wat Wat Lyrics In Hindi

छमक छोरिया से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत
उड़ती चिड़ियां के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत

छमक छोरिया से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत
उड़ती चिड़ियां के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत

ओ री ब्यूटी, अपनी ड्यूटी
तुमपे लाइन मारके निभावत है
छोड़ दियलल रे शराफ़त है
ख़ुद ही लिए ई आफत है
तोहरे पीछे जब से हमरी
जम के हो गईल लाठ लठावत आवत आवत

छमक छोरिया से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत
उड़ती चिड़ियां के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत

ओ.. हम हमीं से तोहरी बतियां
करके वख्त बितावे हैं
खुदही हँसते, खुदही रोते
खुदही खुदको सतावे हैं
तोहरे कारण बस्ती सारी
हमका करत मजाक रे
पहले यां पे फिरते थे हम
अपनी पूरी धाक रे
दिखावत वत वत वत वत वत
दिखावत वत वत वत वत वत

छमक छोरिया से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत
उड़ती चिड़ियां के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत

जान गयल के सुर्खी कजरा टेप ताप के
लटके झटके मार तू हमका फसावे
ओ परी ई तो बता
तू कौन दिसा, तू कौन मुल्क यूं हांक ले जावे
हौले हौले बात पे तू हमरी वाट लगा

छमक छोरिया से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत
उड़ती चिड़ियां के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत

छमक छोरिया से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत..!

Music Video Of Wat Wat Wat:

Wat Wat Wat Lyrics In English (Fonts)

Chhamak Chhoriya Se Nayanva Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat

Chhamak Chhoriya Se Nayanva Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat

O Ri Beauty, Apni Duty
Toh Pe Line Maarke Nibhawat Hai
Chhod Diyal Re Sarafat Hai
Khud Hi Liye Ee Aafat Hai
Tohre Pichhe Sabse Humri
Jamke Ho Gayeel Laath Lathawat Aawat Aawat..

Chhamak Chhoriya Se Nayanva Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat

O.. Hum Humaeen Se Tohri Battiyan
Karke Bakht Bitaavein Hain
Khudahi Hanste, Khudahi Rote
Khudahi Khudko Sataave Hain
Tohre Kaaran Basti Saari
Humka Karat Majaak Re
Pehle Yaan Pe Phirte Thhe Hum
Apni Poori Dhaak Re
Dikhawat Wat Wat Wat Wat Wat
Dikhawat Wat Wat Wat Wat Wat

Chhamak Chhoriya Se Nayanva Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat

Jaan Gayal Ke Surkhi Kajra Tep Taap Ke
Latke Jhatke Maar Tu Humka Phasaave
O Par Ee Toh Bataa
Tu Kon Disa, Tu Kon Muluk Yoon Haank Lejaave
Haule Haule Baat Pe Tu Humri Waat Laga

Chhamak Chhoriya Se Nayanva Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat

Chhamak Chhoriya Se Nayanva Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat..!

🎬 MOVIE CREDITS:

MovieTamasha (2015)
Star CastRanbir Kapoor, Deepika Padukone, Piyush Mishra, Javed Sheikh, Himanshu Sharma, Ishwak Singh, Yash Sehgal, Sushma Seth, Vivek Mushran & Kshitij Sharma
DirectorImtiaz Ali
Written ByImtiaz Ali
ProducerSajid Nadiadwala
LanguageHindi
CountryIndia
Release Date27 November 2015